Welkom bij Bitcoincollege

Er is veel gaande rondom Bitcoin. Internationale en nationale dagbladen berichten dagelijks over Bitcoin.

The Wall Street Journal:”It is, quite simply, one of the most powerful innovations in finance in 500 years.” (link naar artikel). Maar er is ook veel onbegrip en argwaan rondom de impact van deze technologie.

Bitcoincollege.nl biedt cursussen aan om de commotie rondom Bitcoin te doorgronden en tot de kern van Bitcoin te komen. Wat maakt Bitcoin zo uniek en revolutionair?

Bitcoin technologie is geen ‘ver-van-mijn-bed-show': het heeft direct invloed op vrijwel alle ICT-vakgebieden, maar ook journalistiek, MKB, CMD, bestuurskunde, etc. Daarom is deze cursus voor zowel ondernemers, studenten als bestuurders belangrijk om de ontwikkelingen in het eigen vakgebied bij te kunnen houden. De cursisten kunnen na het volgen van de algemene cursus onderscheid maken tussen feit en fictie.

De cursisten kunnen deelnemen aan deze technologie en hun commerciële activiteiten koppelen aan deze technologisch revolutie. Doelgroep: studenten, young professionals, bestuurders en ondernemers Competenties & Doelstelling: De cursist kan conceptueel denken vanuit de nieuwe technologie. De cursist kan de impact hiervan spiegelen op zijn/haar vakgebied.

  • Werkvorm: hoorcollege/ werkcollege
  • Voertaal: Nederlands (engels mogelijk)
  • Duur hoorcollege/Workshop: 1 uur
  • Ingangseisen: geen, vervolg cursus is mogelijk op hbo/academisch niveau
  • Leermiddelen: geen

De gastcolleges/workshops worden afgestemd met de vakgebieden van de cursisten.

U kunt de vragen richten aan: hbo@bitcoincollege.nl